14 ian. 2010

Scoate rezultatele în evidenţă în CV

Este foarte important să se înţeleagă din CV-ul tău mai mult decât că ai ocupat un birou la compania X timp de x luni sau ani, ci ce ai făcut tu bun pentru compania respectivă. De aceea, trebuie să încerci să evidenţiezi rezultatele relevante, care te recomandă şi pentru job-ul vizat.

Detaliază rezultatele la care ai contribuit şi cuantifică-le. Spre exemplu: “Am reuşit să optimizez bugetul alocat departamentului meu şi să fac economii de până la 20%“.

Realizările demonstrează diferenţa pe care ai făcut-o cât timp ai ocupat postul respectiv. Profită de aceste avantaje pentru a cuceri angajatorul şi a-l convinge că tu eşti cel care merita să fie chemat la inteviu.

Totul începe cu un CV bun.

2 comentarii:

 1. Acesta este modelul american. Angajatorii romani, intr-adevar vor sa citeasca astfel de lucruri? Despre ce tip de joburi este vorba in cazul in care da? De unde putem avea certitudinea ca intr-adevar formatul pe care il oferiti dvs. este cel cautat???

  RăspundețiȘtergere
 2. Noi nu oferim un singur tip de CV, ci mai multe tipuri de CV în funcţie de job-ul pentru care respectivul cadidat intentionează să aplice.

  Aceste aspecte se stabilesc pe baza unui formular pe care fiecare îl completează ca cerere pentru CV. În functie de răspunsurile candidatului, stabilim tipul de CV potrivit.

  Şi ca să vă răspund şi la ultima întrebare: ORICE angajator vrea să afle ce a făcut relevant candidatul la jobul anterior. Mai mult, vrea să ştie dacă a avut rezultate, nu vrea să citească o fişă a postului copiată în CV.

  Dumneavoastră ce părere aveţi?

  RăspundețiȘtergere