10 feb. 2010

Model CV gratuit, Exemplu CV gratis, Curriculum vitae on line

Cei mai mulţi dintre cei care îşi caută de lucru sunt înscrişi pe site-uri specializate în recrutarea forţei de muncă precum ejobs, myjobs, etc. Aceste platforme includ un CV on line pe care trebuie să îl completezi pentru a fi acceptat.

Cei mai mulţi dintre cei care îşi caută de lucru îşi dau seama că poate ar trebui să trimită CV-uri în stânga şi în dreapta. De obicei, trimit fără mare discernământ, dar despre asta o sa vorbim într-unul dintre posturile viitoare.

Astfel, CV-ul trimis pe mail este de obicei fişierul cu CV-ul înscris pe respectivele site-uri de job-uri. Template-urile şi modelele de curriculum vitae pe care le completaţi pe site-urile de profil au un scop filtrarea aplicaţiilor, de exemplu. De aceea, există rubrici pe care administratorii site-urilor le-au introdus în template pentru facilitarea selecţiilor şi a segmentărilor.

Aceste rubrici nu sunt întotdeauna interesante pentru un angajator atunci când primeste CV-ul şi conţin multe informaţii inutilă. De aceea, copierea CV-ului şi trimiterea lui pe mail nu maximizează deloc şansele de a fi chemat la interviu.

CV-ul trebuie adaptat în funcţie de jobul pentru care aplicaţi; trebuie eliminată informatia inutilă şi accentuate elementele care vă valorizează şi vă recomandă drept un candidat demn de văzut.

Aşadar, un model de CV gratuit nu este în mod necesar şi cel mai bun exemplu de CV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu